عنوان مقاله (بی تیتر 16 پررنگ)

(این خط خالی با فونت بی نازنین 11 ایجاد شود )

نویسنده اول، نویسنده دوم، نویسنده سوم

Email: aaaaaaa@aaa.aaaaa

 

 (این خط خالی با فونت تیتر 11 ایجاد شود)

چکیده

در این نوشتار، نحوه نگارش مقالات جهت ارسال به همایش«تعلیم و تربیت و توسعۀ پایدار» توضیح داده شده است. در صورت عدم‌رعایت این دستورالعمل، مقالات به نویسندگان عودت داده شده و در بررسی مقالات شرکت داده نخواهند شد. متن چکیده که حداکثر نباید بیش از 500 کلمه باشد، از ابتدای سطر بعدی و با قلم نازنین 12 نوشته می‌شود. عنوان و متن چکیده نسبت به سایر بخش­های مقاله دارای حاشیه راست و چپ 1 سانتیمتر بیشتر هستند.

 

کلمات کلیدی

کلمات کلیدی، کلمات کلیدی، کلمات کلیدی، کلمات کلیدی، حداکثر 6 کلمه کلیدی آورده شود.

(این خط خالی با فونت تیتر 11 ایجاد شود)

  1. مقدمه

در بخشهای مختلف این متن،‌ نحوه به نگارش درآوردن مقاله در همایش حاضر در قالب راهنمایی به صورت template آورده شده است. در تمامی متن سعی گردد همواره فونت انگلیسی 1 شماره از فونت فارسی کوچکتر استفاده گردد. مقالات در صفحه A4 و با حاشیه 2.5 سانتیمتر برای پائین و 3 سانتیمتر برای طرفین و بالا آماده گردد. طول کل مقاله نباید بیش از 30 صفحه باشد و الزاماً می‌بایست شامل عنوان، چکیده، مقدمه، متن اصلی، جمع‌بندی و مپنابع باشد. برای نگارش مقاله، از نرم‌افزار Microsoft Word استفاده شود.

(این خط خالی با فونت تیتر 11 ایجاد شود)

  1. عنوان مقاله و اطلاعات نویسندگان

طول عنوان مقاله نباید بیش از 15 کلمه باشد. عنوان مقاله با قلم تیتر و اندازه 16 و وسط‌چین تایپ شود. در ادامه، نام نویسندگان مقاله برای اسامی فارسی با قلم نازنین 12 پررنگ (Bold) در یک سطر نوشته شود. آدرس پست الکترونیکی نویسنده مسئول با قلم Times New Roman اندازه 10 ایتالیک در سطر بعدی نام نویسنده آورده شود. (این خط خالی با فونت تیتر 11 ایجاد شود)

  1. متن اصلی مقاله

برای نگارش متن اصلی از دو حالت استفاده می‌گردد. در کلیه پاراگراف ها به غیر از چکیده مقالات لازم است از فرمت با ابتدای با tab به اندازه 1 سانتیمتر استفاده شود.

متن اصلی با مقدمه آغاز و با نتیجه گیری پایان می‌یابد. در فاصله این دو بخش نویسنده یا نویسندگان می‌بایست به تشریح دقیق مساله و شرح پژوهش انجام‌شده بپردازند.

در صورت نیاز، پس از بخش نتیجه‌گیری، تقدیر و تشکر از حامیان یا همکاران پژوهش در همان قالب متن اصلی آورده شود.

(این خط خالی با فونت تیتر 11 ایجاد شود)

  1. بخش، زیربخش

در صورتیکه نیاز به استفاده از زیر بخش برای بسط و تقسیم‌بندی مطالب باشد، لازم است تا با شماره‌گذاری سلسله ‌مراتبی این کار انجام گیرد. پس از آخرین شماره در هر عنوان زیربخش دو فاصله قرار داده شود.

4. 1.   زیربخش فرعی سطح اول

در نگارش عنوان برای زیربخش فرعی سطح اول، از قلم تیتر و سایز 10 استفاده شود.

4. 1. 1.   زیربخش فرعی سطح دوم

در نگارش عنوان برای زیربخش فرعی سطح دوم، از قلم تیتر وسایز 10 استفاده شود. چنانچه نیاز به استفاده از آیتم‌ها در هر بخش یا زیربخش باشد، لازم است تا از Bullet استفاده شود.

  • در استفاده از bullet ها، لازم است از مورد مربع (▪) با فرمت wingding به اندازه شماره 11، با فاصله 5/0 سانتیمتر از حاشیه راست استفاده شود. متن سطر اول در فاصله 1 سانتیمتری و سایر سطور در فاصله1/1 سانتیمتری حاشیه سمت راست قرار می‌گیرند.

(این خط خالی با فونت تیتر 11 ایجاد شود)

5. اشکال و جداول

در صورت استفاده از اشکال و جداول، الزاماً می‌بایست در متن، پیش از نمایش آنها، ارجاع داده شده باشند. ارجاع در متن به صورت اشاره به شکل با شماره خواهد بود (شکل شماره 1). شماره‌گذاری اشکال در کل طول مقاله به صورت پیوسته بوده و برای هر بخش به شکل جداگانه شماره‌گذاری صورت نگیرد. اشکال و جداول می‌بایست در وسط صفحه به یک فاصله از حاشیه راست و چپ قرار گیرند. توجه شود که عنوان شکل در زیر آن و عنوان جدول در بالای آن قرار گیرد.

 

جدول 1 : عنوان جدول


ردیف                       نام و نام خانوادگی                                         نام مقاله
   
 
 
 
 

 

برای نوشتن عنوان شکل یا جدول از قلم نازنین و سایز 11 پررنگ استفاده شود. پیش و پس از شکل و جدول لازمست تا یک سطر خالی قرار گیرد.

 

 

شکل 1 : عنوان شکل یا جدول

 6. منابع و مراجع

منابع مورداستفاده در متن در بخش آخر مقاله با عنوان "منابع و مراجع" آورده می‌شود. کلیه مراجع مورد استفاده در دو بخش فارسی و انگلیسی به ترتیب حروف الفبا آورده می‌شوند. در متن با ارجاع به صورت شماره‌ای این کار صورت می‌گیرد [1]. منابع مورداستفاده در متن به چهار صورت در مراجع نوشته می شوند:

  • کل کتاب
  • بخشی از کتاب
  • مقالات ارائه‌شده در همایش‌ها
  • مقالات منتشرشده در نشریات تخصصی

در ادامه به عنوان نمونه‌ از این چهار مورد، یک مورد به  آورده شده است. توجه شود که ابتدا منابع فارسی و در ادامه آن منابع غیرفارسی قرار داده شود و شماره‌گذاری به صورت پیوسته در هردو باشد. قلم منابع فارسی نازنین 11 و قلم منابع غیر فارسی TimesNewRoman با سایز 10 ایتالیک می باشد.

  1. دریاگشت.محمد رسول.( 1371).صائب و سبک هندی در گستره تحقیقات ادبی. چاپ اول. تهران:انتشارات قطره.